Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αγορές καλλυντικών από το Cherry Culture (ΝΥΧ,jordana, milani)

Μια μικρή μανία με τα κραγιόν και τα προϊόντα χειλιών την είχα πάντα....είχε βάλει και έκπτωση το cherry culture....οπότε παράγινε!Το πέτυχα με 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και είπα να πάρω κάποια που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.Κάποια τα έχω λατρέψει ήδη και τα χρησιμοποιώ συνέχεια πλέον!

Πάμε να δούμε αυτά που πήρα από Jordana και Milani...στο εξωτερικό τα λατρεύουν και ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω.


Δύο ρουζ αρχικά...
  • MILANI στην απόχρωση Coralina: ένα πολύ έντονο ρουζ που θέλει ελαφρύ χέρι...γιατί έχει και αρκετά shimmer μέσα και θέλει προσοχή. Η απόδοση είναι εξαιρετική πάντως!Η τιμή του είναι στα 5,20 ευρώ.

  • Jordana απόχρωση 17 Rouge: ένα πολύ πιο καθημερινό ρουζ και με έχει εντυπωσιάσει... πραγματικά το φοράω συνέχεια!Είναι matte...και δίνει το απόλυτο χρώμα υγείας στα μάγουλα. Η τιμή του είναι ακόμα καλύτερη...μόλις στα 1,85 ευρώ....σίγουρα θέλω και άλλες αποχρώσεις να δοκιμάσω.

  • Jordana 082 Natural: Ήθελα πολύ να δοκιμάσω κραγιόν της εταιρίας και έτσι πήρα ένα nude κραγιόν που δυστυχώς με απογοήτευσε. Καθόλου ενυδατικό και πολύ ξηρό....ευτυχώς είναι πολύ οικονομικό...μόλις 1 ευρώ...οπότε δεν στεναχωρήθηκα και πολύ! Α να σας πω πως μυρίζει πεπόνι!

  • Jordana 12HR eyeshadow pensil (Prolong Purple): Για να τελειώσω με την εταιρία Jordana...μια σκιά σε μορφή στυλό. Υπέροχο μοβ απόχρωση και πραγματικά γράφει υπέροχα.Είναι τόσο απαλή...λιώνει σαν βούτυρο και πολύ σταθερή. Την θέλω σε όλα τα χρώματα...τιμή μόλις 3 ευρώ.

  • Milani κραγιόν Naturally Chic(25): Τα κραγιόν της Milani πραγματικά είναι τέλεια!Αν και καφετίζει αρκετά για τα γούστα μου αυτό το κραγιόν είναι πολύ σταθερό. Όχι σούπερ ενυδατικό αλλά ούτε και πολύ ξηρό...και μένει για ώρες στα χείλη. Μου άρεσε πολύ....κοστίζει 4 ευρώ.

  • Milani κραγιόν Flamingo Pose: Ιδιαίτερα έντονο και μάλιστα είχα διαβάσει πως αποτελεί dupe για το Impasioned από MAC. Θα το τιμήσω σίγουρα τους καλοκαιρινούς μήνες...τιμή και αυτό 4 ευρώ.

Ορίστε και ένα μικρό swatch....πώς σας φαίνονται?



Από τα αριστερά: Eyeshadow prolong purple-jordana natural-milani naturally chic-flamingo pose

Και συνεχίζω με αγορές από NYX....


  • Butter Gloss Creme Brulee και Peaches and Cream: Είχα ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα και τώρα βλέπω πως όντως ισχύουν όλα!Τόσο ενυδατικά και τόσο υπέροχα χρώματα...διάλεξα ένα nude ροζ και ένα λίγο έντονο πορτοκαλοροζ...υπέροχα...κρατάνε σαν gloss αλλά είναι σούπερ ενυδατικά!Κοστίζουν 3,70 ευρώ.ΤΑ ΑΓΑΠΩ!

  • Soft matte lip cream Istanbul: Αν και το όνομα δεν μου άρεσε...ήθελα πολύ να το δοκιμάσω...είναι αυτό με το μαύρο καπάκι. Αν και έχω καταλήξει πως τα matte δεν είναι για μένα....αυτό μπορώ να το φορέσω γιατί δεν είναι τόσο ξηρό στα χείλι...αλλά λίγο μαζεύεται στις γραμμές. Τιμούλα 4 ευρώ.

  • Mega Shine Lip Gloss (Perfect Red): Όπως λέει και το όνομα του είναι το απόλυτο....το τέλειο κόκκινο. Απίστευτη απόδοση...σούπερ κόκκινο...τόσο που έμεινα άφωνη!Τα θέλω όλα!Τιμή μόλις 3,30 ευρώ.

  • Lipliner pensil Tangerine και Fushia: Ένα έντονο φούξια και ένα ανοιχτό πορτοκαλί-nude. Πολύ μαλακά και γράφουν πολύ καλά...κοστίζουν 2,20 ευρώ το καθένα.


Για δείτε τα....
Αριστερά το Perfect Red-από πάνω Peaches and Cream-Istanbul-Creme Brulee-Tangerine-Fushia

Μαζί με την παραγγελία το Cherry Culture(για παραγγελίες πάνω από 20$) σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις και ένα δωράκι και επέλεξα ένα lip balm με μυρωδιά σοκολάτα.Καθόλου κακό..πολύ ενυδατικο...και φυσικά τέλεια μυρωδιά!

Το μόνο αρνητικό του Cherry Culture είναι πως έχει τσιμπημένα έξοδα αποστολής...ανάλογα με το βάρος....κατά τα άλλα έχει τέλεια πράγματα και τέλειες τιμές!

Πως σας φαίνονται?Έχετε δοκιμάσει κανένα? Περιμένω να μου πείτε...και σίγουρα θα δείτε κάποια από αυτά και στα αγαπημένα του μήνα!

Πολλά Φιλιάαααα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου