Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κυτταρίτιδα SOS!!!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχίζουμε και σκεφτόμαστε τα μπανάκια μας στις παραλίες.Και κάπου εκεί σκεφτόμαστε τα κιλά που πήραμε το χειμώνα αλλά και το αιώνιο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.Δεν είμαι ειδικός αλλά ούτε και διατροφολόγος για να σας δώσω τις απόλυτα σωστές συμβουλές αλλά σήμερα θέλω να σας πω λίγα πράγματα για την κυτταρίτιδα και για τις αντικυτταριδικές κρέμες που χρησιμοποιώ τώρα αλλά χρησιμοποιήσα και στο παρελθόν.

Ψάχνοντας λίγο στο internetγια πληροφορίες διάβασα πως το 90%των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα και συγκλονίστηκα!!Είμαστε πολλές λοιπόν...και οι βασικοί λόγοι εμφάνισης είναι οι εξής:

-κληρονομικότητα
-κάπνισμα
-αλκοόλ
-κακή διατροφή(γύροι,πίτσες,σουβλάκια...όλα τα λαχταριστά δηλαδή!)
-δυσκοιλιότητα
-έλλειψη άσκησης
-καθιστική ζωή
-ορμονικές διαταραχές

Και πάμε τώρα σε όλα αυτά που μπορούν να μας βοηθήσουν, πάντα με πολύ συχνή χρήση και όχι μόνο λίγο πριν βγούμε στην παραλία αλλά όλο το χρόνο!!!
Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ από την AVON το Body Cellu Sculpt 3X το οποίο έχει ενσωματωμένες μπροστά και τρεις μπίλιες για μασάζ και καλύτερη απορρόφηση.Μου άρεσε πολύ η διαδικασία του μασάζ και το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα μήνα και πλέον βλέπω αποτελέσματα.Περιέχει 150ml και σε μένα είναι στα τελειώματα και κόστιζε 10ευρώ.

Επόμενη, είναι η Liposvete Cream από MASTIC SPA που ήταν δώρο με το περιοδικό shape. Έχει φανταστική μυρωδιά και περιέχει μαστίχα, κακάο και καφεΐνη.Το είχα πάρει και πέρσι πάλι από το περιοδικό αλλά δεν το χρησιμοποιήσα συστηματικά ώστε να σας πω αν είχε εμφανή αποτελέσματα. Περιέχει και αυτό 150ml και η τιμή της είναι στα 26ευρώ.

Τέλος, ως δώρο από την αδερφή μου έλαβα το λαδάκι μασάζ που είναι για κυτταρίτιδα και σύσφιξη. Δεν γνωρίζω δυστυχώς που το βρήκε αλλά ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Πριν συνεχίσω να σας πω πως θέλω κάθε προϊόν να το ξεκινάω και να το τελειώνω ώστε να βλέπω αν έχει αποτέλεσμα...καθώς στο παρελθόν χρησιμοποιούσα πολλά μαζί και δεν καταλάβαινα αν κάποιο έκανε δουλειά.

Και αφού είπαμε για παρελθόν, πάμε να δούμε τι έχω χρησιμοποιήσει άλλες χρονιές.

Δοκίμασα το Body Shape της APIVITA με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι.Μου άρεσε σαν υφή καθώς είναι serum αλλά δεν μου άρεσε πολύ το κάψιμο καθώς δεν βοηθάει καθόλου στους κιρσούς.Κόστιζε 25 ευρώ και περιέχει 150ml.













Επόμενο, Retinol Anti-Cellulite Intensive από την εταιρία ROC. Σαν κρέμα πολύ καλή και είδα αποτελέσματα μετά από λίγο καιρό ΑΛΛΑ....ή εγώ πέτυχα ελαττωματική συσκευασία ή πρέπει να βελτιώσουν την συσκευασία. Ήθελε πολύ προσπάθεια για να βγει αρκετό προϊόν. Κοστίζει 28,50 ευρώ και στα 150ml.











To πιο ακριβό που έχω δοκιμάσει ποτέ...το Plasticity Anti-Cellilite από την εταιρία DIOR. Είναι αυτό που για μένα έκανε την καλύτερη δουλειά για την κυτταρίτιδα....αν και δύσκολα θα το ξαναπάρω λόγω τιμής. Περιέχει 200ml και κοστίζει 39 ευρώ.





Και τελευταίο, αυτό που έχουμε δοκιμάσει όλες σχεδόν πιστεύω, το κλασικό αντικυτταριδικό της GARNIER Roll-on Anti-cellulitis με την μπίλια πάνω που όμως σε μένα δεν έκανε ιδιαίτερη δουλειά δυστυχώς.Κοστίζει 7,30 ευρώ τα 100ml.











Φυσικά να σας πω πως μόνο με τις κρέμες δεν θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα...καθώς θα πρέπει να συνδυάζονται με ισορροπημένη διατροφή,πολύ νερό και φυσικά άσκηση!!!

Τι χρησιμοποιείτε εσείς τώρα?Πείτε μου με ποιο έχετε δει τα καλύτερα αποτελέσματα και μην ξεχνάτε..όλες έχουμε κυτταρίτιδα...αν την μειώσουμε καλώς...αλλά δεν θα σκάσουμε!!!(μην ξεχνάτε το 90% των γυναικών έχει!!!!).

Φιλιά και καλό σκ...Πέλη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου