Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

DEMAK UP Expert Review


Επιτέλους σας ετοιμάζω καινούριο blog post και έχω να δηλώσω πως μου λείψατε πολύ!Έχω άπειρο καιρό να σας μιλήσω από εδώ και ο κύριος λόγος είναι ο περιορισμένος χρόνος...αλλά τώρα..ελπίζω επιτέλους να τα λέμε πιο συχνά μέσω του blog!!Με τις περισσότερες τα λέμε μέσω των video αλλά είστε και κάποιες που προτιμάτε τον γραπτό λόγο.
Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για μια ξένη εταιρία με το όνομα DEMAK UP  και τα καθαριστικά προϊόντα της που όλα είναι χωρίς Parabens. Τα δοκίμασα όλα και θέλω να σας πω την γνώμη μου...καθώς κάποια κυκλοφορούν Ελλάδα(όχι όλα δυστυχώς)..αλλά πολλές είστε εξωτερικό(άτιμη κρίση!!) ή έχετε φίλους στο εξωτερικό και μπορείτε να τα παραγγείλετε.

Θα ξεκινήσω με ότι μου άρεσε περισσότερο...τα δύο καθαριστικά ματιών της εταιρίας.Υπάρχει το διφασικό DEMAK UP Expert Eye makeup remover Waterproof και το απλό Sensitive Makeup Remover.Tο πρώτο σας το έχω δείξει και σε αγαπημένα καθώς αφαιρούσε τα πάντα με μία κίνηση...και δεν άφηνε καθόλου υπολείμματα πίσω του.Το βασικό είναι πως δεν έτσουζε ούτε μια στιγμή τα δικά μου υπερ-ευαίσθητα μάτια..σε αντίθεση με το δεύτερο που μπορεί να έκανε δουλειά αλλά κάποιες φορές έτσουζε λιγάκι.
Και πάμε σε αυτά που σίγουρα τα έχετε δει στο super market καθώς τα έχουμε εδώ και είναι οι δίσκοι ντεμακιγιάζ DEMAK UP Expert.Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι πως οι κάτω στην φωτογραφία δεν είναι ραμμένοι γύρω γύρω γι'αυτό και εγώ σας συστήνω σίγουρα τους πάνω.Δεν χνουδιάζουν και με έναν δίσκο έχεις κάνει όλο το πρόσωπο.Τους έχω αγοράσει ξανά από το super market και αυτό δείχνει πόσο μου άρεσαν.
Ο μόνος λόγος που δεν σας έχω ζαλίσει παραπάνω με τα επόμενα προϊόντα είναι γιατί δυστυχώς δεν τα έχουμε Ελλάδα.Είναι ότι πιο travel friendly κυκλοφορεί στον κόσμο και με βόλεψαν τρελά σε πρόσφατο ταξίδι. Είναι οι DEMAK UP Expert και Sensitive δίσκοι εμποτισμένοι με το αντίστοιχο καθαριστικό ματιών.Δεν χρειάζεται να κουβαλάς ούτε βαμβάκια ούτε υγρά που χύνονται και κάνουν χάλια τα πάντα.Είναι απίστευτα υγροί και με ένα μόνο έχεις κάνει όλο το πρόσωπο.Αν βρεθείτε στο εξωτερικό αναζητήστε τους σίγουρα!!!
 Και για το τέλος σας έχω τα μαντηλάκια της σειράς DEMAK UP Expert.Ξέρετε πως με τα καθαριστικά μαντηλάκια δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις αλλά τα δοκίμασα για να σας πω την γνώμη μου και έκαναν πολύ καλή δουλειά μέχρι και με την μάσκαρα.Αν τα έχετε δοκιμάσει...καθώς τα έχουμε αυτά Ελλάδα..περιμένω σίγουρα την γνώμη σας!!
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link:

Αυτά λοιπόν δοκίμασα και περιμένω να τα πούμε παραπάνω στα σχόλια!Και θα τα λέμε πιο συχνά πλέον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου