Τρίτη 23 Απριλίου 2013


LIP PRODUCTS!!!


Γεια σας!!τι κάνετε?πριν λίγες εβδομάδες τα κατάστημα sephora είχαν μια υπέροχη προσφορά στα προϊόντα χειλιών....κραγιόν...μολύβια...gloss κτλ. οπότε θεώρησα πως είναι υπέροχη ευκαιρία για να αγοράσω κάποια καινούρια πραγματάκια που ήθελα να δοκιμάσω.στην απόχρωση 15 Το πρώτο που πήρα είναι το Rouge pur coulture gloss στην απόχρωση 15.


Το συγκεκριμένο το είχα πάρει και πέρσι σε ποιο κόκκινη απόχρωση (κυρίως για βραδινές εξόδους)και πραγματικά με είχε ενθουσιάσει η υφή του και η διάρκεια του. Το νιώθεις σαν νερό πάνω στα χείλη, μένει πάρα πολλές ώρες ακόμα και αν φας-πιεις, και το πιο σημαντικό για μένα είναι πως δεν ξηραίνει το χείλη μου...τα οποία ξεραίνονται με το παραμικρό. Το πήρα στην απόχρωση και είναι πολλή ευκολοφόρετη, καθόλου έντονη ώστε να φοριέται όλη μέρα.


Το δεύτερο προϊόν που πήρα είναι ένα lip gloss...το instant light natural lip perfector.



Είναι από την εταιρία clarins και είναι ένα ενυδατικό lip gloss. Αυτό που με ενθουσίασε.....ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ!!και ναι...μυρίζει cookies!!!Απλά θεϊκό!!Βγάζει ένα πολύ απαλό χρωματάκι, και είναι ιδιαίτερα ενυδατικό. Πέρα από την μυρωδιά βέβαια...δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα...δεν πιστεύω πως θα το ξαναπάρω αλλά είναι πολύ ωραίο.

Αυτά λοιπόν για τις πρόσφατες αγορές μου. Θα υπάρχει και σύντομα νέο post με διάφορες μικροαγορές. Να περνάτε τέλεια....!!!


Φιλιααααα
Πέλη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου