Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΟΡΕΣ.....ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!!

Hello!!!Πώς είστε??Εγώ τα κατάφερα και πάλι αρρώστησα...αλλά το θεώρησα και σαν ευκαιρία για να σας γράψω ένα post...που σας το είχα υποσχεθεί εδώ και καιρό. Πρόσφατα επισκέφτηκα κάποιες χώρες του εξωτερικού και το θεώρησα ευκαιρία να κάνω κάποιες αγορές. Όπως θα δείτε επέλεξα εταιρίες που δεν έχουμε στην Ελλάδα. Ήταν και το όριο βάρους στις βαλίτσες...οπότε προσπάθησα να κρατηθώ...(όσο μπορούσα...χοχοχο).
Είναι αρκετά...σας προειδοποιώ...αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ...το ομολογώ!!!
Και αρχικά...σταμάτησα μπροστά στην εταιρία URBAN DECAY:
Η παλέτα NAKED 3 ήταν πολυπόθητη και άξιζε την αγορά της...όπως σας είπα και στο αναλυτικό post για την υπέροχη αυτή παλέτα. Επιπλέον, είχα ακούσει υπέροχα πράγματα για το foundation της εταιρίας που έχει το όνομα NAKED SKIN. Από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασε η πωλήτρια στο δέρμα μου ένοιωσα πως είναι super ενυδατικό...ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ.

Επόμενη στάση τα KIEΗL'S που δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη που μένω δεν υπάρχουν.
'Οπως βλέπετε επέλεξα να πάρω τα best sellers της εταιρίας....

1) Midnight Recovery Oil: Είχα διαβάσει και είχα δει τα καλύτερα για αυτόν την ενυδατικό ορό. Τον χρησιμοποιώ από την στιγμή που τον πήρα και μπορώ να το επιβεβαιώσω. Παρότι η επιδερμίδα μου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη ο συγκεκριμένος ορός δίνει ότι χρειάζεται στο δέρμα μου. Αποροφάται απίστευτα γρήγορα και έχω δει σημαντική ενυδάτωση

2) Eye cream with avocado: Ενυδατική κρέμα ματιών με αβοκάντο. Τσιμπημένη η τιμή της βέβαια αλλά από όσες το έχουν δοκιμάσει...έχουν δει διαφορά. Ακόμα περιμένω να τελειώσει η προηγούμενη που έχω...ώστε να ξεκινήσω και αυτήν.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην σταματήσω στα LUSH....το πιο μυρωδάτο μαγαζί ever!!!
Μυρίζει τέλεια και είναι ότι πιο χριστουγενιάτικο....φυσικά αναφέρομαι στο αφρόλουτρο Snowfairy....μυρίζει τσιχλόφουσκα και το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν πήρα το μεγαλύτερο μπουκάλι. Επίσης. είχα βάλει στο μάτι και το απολεπιστικό "Let the good times roll"! Τέτοιο απολεπιστικό δεν έχω ξαναδεί. Υπέροχη λεπτοί κόκκοι και κάνει φοβερή απολέπιση (έχει μέσα κομμάτια από pop corn!!!!). Φτιάχνονται όλα από φρέσκα υλικά και έχουν και ημερομηνία λήξης φυσικά! Και τέλος, δεν θα μπορούσα να φύγω χωρίς μια αφρίζουσα χαλαρωτική μπάλα επίσης με μυρωδιά τσιχλόφουσκας!!

Κάτι που σας έδειξα και στα facebook ήταν το "ημερολόγιο" της CIATE με 24 μικρά βερνίκια νυχιών.

Περιέχει 24 μικρά "παραθυράκια" ένα για κάθε μέρα του Δεκεμβρίου μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Τα βερνίκια CIATE είναι ιδιαίτερα γνωστά για την ποιότητα τους και έτσι το θεώρησα τρελή ευκαιρία να τα δοκιμάσω...καθώς ήταν και σε προσφορά γιατί είχαν περάσει οι περισσότερες μέρες και έφταναν τα Χριστούγεννα.

Και συνεχίζω....ακάθεκτη....εντυπωσίαστηκα και μόνο που τα αντίκρυσα. Είχα δοκιμάσει μόνο την κρέμα χεριών και είχα ενθουσιαστεί και ήθελα πολύ να δοκιμάσω και άλλα από την εταιρία SOAP AND GLORY.
Φυσικά...ξαναπήρα την κρέμα χεριών....Hand Food Cream και από την υπόλοιπη τεράστια ποικιλία επέλεξα το Sugar Crush Scrub(μυρίζει θεικά αυτό το scrub)....ένα super ενυδατικό body butter για ξηρά δέρματα και τέλος, σε travel size το αφρόλουτρο Clean on Me....που έχει μια ιδιαίτερη γλυκιά μυρωδιά.

Και κάπου εδώ...πάρτε μια ανάσα...τελειώνουμε σιγά σιγά.!!!

Μια μικρή στάση στην εταιρία SLEEK δεν μπορούσα να μην κάνω....

Παρότι ο συνδυασμός τιμής και ποιότητας είναι εκπληκτικός...κρατήθηκα και πήρα την I-divine Original Palette όπου όλες οι σκιές έχουν εκπληκτική απόδοση και την παλέτα με ρουζ Blush by 3...όπου είναι τόσο pigmented τα ρουζ που θέλει πολύ πολύ ελαφρύ χέρι κατά την εφαρμογή.
Μόλις είδα το κατάστημα ΚΙΚΟ...ε δεν γινόταν να μην μπω φυσικά!!Ευτυχώς πλέον στέλνουν και Ελλάδα...οπότε σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα προϊόντα.
Δύο βερνίκια της εταιρίας το οποία είναι θεϊκά και απίστευτα φτηνά και ένα lip balm που είναι τόσο τόσο ενυδατικό που το φοράω συνέχεια.Ακόμα....κάτι αρκετά πρωτοποριακό πιστεύω...μια μάσκαρα που κάνει όλες τις υπόλοιπες απλές μάσκαρα να γίνονται αδιάβροχες...και ένα υγρό eyeliner που ήταν πρόταση μιας φίλης!

Last but not least....κάτι που ονειρευόμουν αλλά λόγω τιμής θα έμενε όνειρο. Και κάπου εκεί ήρθε ο αγαπημένος μου...και μου το πήρε σαν δώρο. Μιλάω για το GEORGIO ARMANI Maestro Foundation!!!!

Είναι ακριβό...και θα το έχω μόνο για special ocasions....αλλά πραγματικά το ΑΓΑΠΩ!!!

Σας κούρασα? Ελπίζω όχι!!!Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά?Σκοπό δεν είχα απλά να τα παρουσιάσω...αλλά και να σας δώσω ιδέες αν πάτε στο εξωτερικό ή αν κάποιος γνωστός σας πάει...ή αν απλά θελήσετε να τα παραγγείλετε online!!!Και να σας πω πως σύντομα έρχεται GIVEAWAY...και θα έχει μέσα και κάποια από αυτά που είδατε παραπάνω.... ;)

Ευχαριστώ που αντέξατε ένα τόσο μεγάλο post.....φιλιααααααααααααα
Πέλη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου