Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

New love: Rouge Edition Velvet BOURJOIS

I am back...και μάλιστα θέλω να σας πω για τα ROUGE EDITION VELVET από την BOURJOIS.Τα δοκίμασα πρόσφατα και τα λάτρεψα αμέσως.Με τα lip stain(τα υγρά κραγιόν με την έντονη απόδοση και την πολύ καλή διάρκεια)έχω σχέση αγάπης και μίσους.Τα αγαπώ για την πολύ καλή τους απόδοση και την τρελή διάρκεια και τα μισώ γιατί ξηραίνουν τα χείλη μου. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει από διάφορες εταιρίες lip stain όπως από YSL, Sephora, Milani κτλ.
Και όλα αυτά μέχρι που δοκίμασα της BOURJOIS....και πλέον έχει δημιουργηθεί μια σχέση απόλυτης αγάπης.Μέχρι τώρα έχω δύο αποχρώσεις, την Peach Club (ένα απαλό πορτοκαλοκόκκινο) και την Pink Pong(ένα έντονο φουξ).
Όπως βλέπετε η απόδοση είναι εξαιρετική και δεν ξεραίνουν καθόλου τα χείλη.Ακόμα ένα θετικό είναι πως ακόμα και να φύγει λίγο, μπορείς άνετα να προσθέσεις από πάνω και άλλη στρώση χωρίς να κολλάνε, ούτε να κάνουν κομματάκια.Τα θεωρώ καλύτερα και από άλλα ακριβότερα lip stain όπως αυτά του YSL(και όμως ναι!!!)

Η τιμή τους είναι κανονικά στα 12 ευρώ, αλλά αυτόν τον καιρό έχουν έκπτωση -2 ευρώ....οπότε στα 10 ευρώ θεωρώ ιδανική την τιμή τους.Συνολικά κυκλοφορούν σε 6 αποχρώσεις και τις θέλω όλες.

Πώς σας φαίνονται?Ποια είναι η δική σας σχέση με τα lip stains???

Φιλιααααα...Πέλη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου