Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

W7 κουτάκια....

Ας μιλήσουμε λίγο για κουτάκι...αλλά όχι απλά κουτάκια...αλλά αυτά που κρύβουν υπέροχα πράγματα!!Και σας λέω για τα διάσημα κουτιά της εταιρίας W7.Μια αγγλική εταιρία με πολύ ποιοτικά προϊόντα...ήδη κάποια σας τα έχω δείξει και σε video...
Το πρώτο και πιο πρόσφατο είναι το HONOLULU που είναι και δώρο από την φίλη μου τηw Κατερίναw.Το περίμενα πολύ ανοιχτό αλλά έκανα λάθος καθώς ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα τώρα το καλοκαίρι.Είναι matte(ούτε μισό κόκκο shimmer δεν θα βρείτε) και με βουτυρένια υφή.
Επόμενο, το AFRICA με το λεοπάρ print.Το χρησιμοποιώ περισσότερο ως ρουζ και λιγότερο ως bronzer.Αν και φαίνεται έντονο το ροζ κομμάτι του, σε συνδυασμό με το καφέ δίνει ένα πολύ καλοκαιρινό-ηλιοκαμένο χρώμα στα μάγουλα!!!

Για το THE HONEY QUEEN δεν έχω να σας πω πολλά παρά μόνο τα καλύτερα!Το είδατε και σε αγαπημένα μήνα στο pelis beautychat και το έχω λιώσει.Το χρησιμοποιώ ως πούδρα λάμψης σε όλο το πρόσωπο και είναι ότι καλύτερο έχω βρει!

Τέλος, το CANDY FLOSS είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει λιγότερο, καθώς τώρα που έχω πάρει λίγο χρωματάκι...είναι πολύ αχνό.Περιμένω τον χειμώνα για να το χρησιμοποιήσω ως ένα πολύ φυσικό αλλά ροζ ρουζάκι.
Όλα τα κουτάκι έρχονται με ένα μικρό πινελάκι που είναι αρκετά καλό για ταξίδια και η τιμή τους είναι στα 7-8 ευρώ.Πλέον υπάρχουν και σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, ονομάζεται Beauty Hall και βρίσκεται Μ.Μπότσαρη 13 (αλλά μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικά παραγγελία στο eshop τους.
Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο??Φιλιαααααα....Πέλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου