Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

BENEFIT ROCKATEUR ΡΟΥΖ

Το Rockateur ρουζ από την εταιρία BENEFIT το έχω λατρέψει!!!Και ναι....δηλώνω ενθουσιασμένη μαζί του!!!Έχει σχεδόν 3 εβδομάδες που το αγόρασα και το φοράω καθημερινά. Είχα δοκιμάσει και άλλα ρουζ από BENEFIT αλλά το συγκεκριμένο είναι ότι καλύτερο για φθινόπωρο και χειμώνα.
Η θεϊκή συσκευασία...όπως τα περισσότερα προϊόντα της εταιρίας σε κερδίζει άμεσα....δείτε πόσο όμορφη είναι....


Μόλις το ανοίξεις σε εντυπωσιάζει η ανάγλυφη συσκευασία.Έχει πουδρένια υφή και απλώνεται τοοοόσο απαλά! Με μία στρώση δεν φαίνονται πολλά...χρειάζονται 2-3 στρώσεις(είναι buildable)....αλλά αφήνει ένα υπέροχο ροζ απαλό....dusty rose θα το έλεγα...πολύ φυσικό. 


Και μπορεί να διακρίνετε στην επιφάνεια κάποια shimmer αλλά όταν το απλώνεις στο πρόσωπο σου...δεν υπάρχει κανένα τεράστιο shimmer...ίσα ίσα μόνο μια διακριτική λάμψη. Έτσι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο hightlighter όταν βάζεις αυτό το ρουζ!!! Το μοναδικό αρνητικό που μπορώ να του βρω είναι η τιμή του. Είναι φυσικά ακριβούτσικο....η κανονική τιμή του είναι στα 32 ευρώ...αλλά ευτυχώς με την έκπτωση που βάζουν συχνά τα sephora (35%) βγαίνει στα 21 ευρώ.Πώς σας φαίνεται? Το έχετε δοκιμάσει???

Φιλιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου