Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ELF ΑΓΟΡΕΣ!!!

Γεια σας!!Πως είστε?Τα σχολεία ξεκίνησαν και σαν να νοιώθω πως όλοι ψάχνουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Για μένα, πάντα ο Σεπτέμβριος σημαίνει οργάνωση και νέα ξεκινήματα.

Έκανα πρόσφατα μια μικρή παραγγελία από την αγγλική εταιρία καλλυντικών ELF και θέλω να σας τα δείξω. Τα προϊόντα της είναι ιδιαίτερα οικονομικά και κάποια από αυτά πολύ καλής ποιότητας.Η πρώτη μου παραγγελία μέσω ίντερνετ ήταν από την ELF(ιστορικό!!)Για να δούμε τι πήρα λοιπόν...

Αρχικά, να σας πω πως για τα ρουζ από την σειρά studio έχω ακούσει τα καλύτερα. Έτσι,διάλεξα δύο αποχρώσεις, την Blushing Rose στα αριστερά (ένα καφέ-κόκκινο ρουζ με καλή απόδοση) και το Fuchsia Fusion (ένα hot pink με αρκετά όμως glitters μέσα). Το πρώτο πιστεύω πως είναι ότι πρέπει για το χειμώνα, ενώ το δεύτερο δεν με ενθουσίασε η απόδοση του και τα glitters...θα δείξει στην πράξη όμως!! Το καθένα κοστίζει 4,40 ευρώ.

Στην συνέχεια πήρα αυτήν την παλετίτσα για την τοποθέτηση σκιών. Πολύ απλή αλλά καλή και οικονομική. Μόλις 1,80 ευρώ. Έχω σκοπό να τοποθετήσω μέσα κάποιες MAC σκιές. Προς το παρόν όμως έβαλα μέσα 2 σκιές από elf...καταλάθος στην ίδια απόχρωση και οι δύο...ένα πράσινο-χακί με το όνομα sage. Μέτριες στην απόδοση και η τιμή της στα 1,80 ευρώ.

Ένα swatch και από τα τρία.....



Το τελευταίο προϊόν είναι το lip stain στην απόχρωση berry blush. Ήταν η μόνη απόχρωση που υπήρχε διαθέσιμη.Μου άρεσε το χρώμα..ένα βαθύ κόκκινο αλλά θέλει πολύ ώρα για να φτάσει σε αυτό. Έβαζα ξανά και ξανά...δεν είναι ιδιαίτερα pigmented αλλά μένει στα χείλη τελικά για 3 ώρες σίγουρα.Είναι τελείως matte και λίγο ξηρό στα χείλη.Δεν θα αγοράσω άλλες αποχρώσεις αλλά αυτό σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω τον χειμώνα. Κοστίζει 3 ευρώ και είναι κάπως έτσι....(μαζί με διάφορα lip gloss από πάνω)...



Ελπίζω να σας άρεσαν και περιμένω σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά ή κάποιο άλλο προϊόν από την ELF!!

Φιλιααααά, Πέλη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου