Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....

Πάει και αυτός ο μήνας....σα πολύ γρήγορα να πέρασε και μαζί τελειώνει και το καλοκαίρι. Μόνο επίσημα βέβαια...γιατί φυσικά εδώ στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να χαιρόμαστε τον καλό καιρό και την θάλασσα λιιιιίγο παραπάνω! Ώρα να σας δείξω όμως τα αγαπημένα του μήνα...άλλα παλιά...άλλα καινούρια και άλλα απλά τώρα τα ανακάλυψα!1) Anastasia Clear Brow Gel: Το βάζεις και όλη μέρα τα φρύδια μένουν "κόκκαλο"!Δεν πάνε πουθενά και δεν πετάει καμία τριχούλα. Έχω δοκιμάσει και από Mac και από Essense και αυτό είναι ότι καλύτερο. Πιο ακριβό αλλά αξίζει!

2) MAC prep+prime lips: Το είχα αγοράσει εδώ και λίγο καιρό αλλά δεν το είχα χρησιμοποιείσαι σχεδόν καθόλου. Πλέον κατάλαβα γιατί είχα ακούσει τόσο καλά σχόλια. Γεμίζει όλες τις γραμμούλες των χειλιών, βοηθάει να απλωθεί το κραγιόν και μεγαλώνει την διάρκεια του. Πλέον το χρησιμοποιώ καθημερινά!

3) MAC mineralize lipstick: Είναι από την καινούρια σειρά της Mac και είναι στην απόχρωση Divine choice. Γενικά δεν με ενθουσιάζουν τα ροζ που μωβίζουν αλλά αυτό μου ταίριαξε πολύ. Ακόμα, ενθουσιάστηκα με το πόσο κρεμώδες...αλλά και σταθερό είναι. Τέλεια επιλογή!

4) Maybeline color tatoo: Για αυτές τις σκιές έχουν γραφτεί πολλά, όλα θετικά και όχι άδικα γιατί είναι υπέροχες. Κρεμώδης..μένουν αναλλοίωτες και πολύ οικονομικές. Η συγκεκριμένη είναι στην απόχρωση On and on bronze.

5) Clinique High Impact Mascara: Από την πρώτη εφαρμογή την αγάπησα. Δίνει αρκετό όγκο, και πολύ μήκος. Ένα ακόμα θετικό της είναι ότι παρόλο που την δοκίμασα σε υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες....δεν "πήγε" πουθενά!

6) Physician's Formula Happy Booster: Ένα πολύ γλυκό και καθημερινό ρουζάκι. Είναι στην απόχρωση Rose και φυσικά με ξετρέλανε για τις ανάγλυφες καρδούλες που έχει. Ότι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν ήθελα κάτι πολύ έντονο!

Αυτά χρησιμοποιήσα σχεδόν κάθε μέρα αυτόν τον μήνα...σχεδόν ευλαβικά! Περιμένω σχόλια με τα δικά σας αγαπημένα!

Φιλιά πολλά, 
Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου