Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Mini haul!

Για βόλτα βγαίνεις..και όλο και σε κανένα μαγαζί με καλλυντικά καταλήγεις πάντα. Έτσι έγινε και μια  μικρή βόλτα στα Hondos Center...και πήρα 2-3 πραγματάκια.
Αρχικά, πήρα 3 στέκες που χρειαζόμουν εδώ και πάρα πολύ καιρό...αλλά βαριόμουν να πάω να πάρω. 


Και πάμε τώρα στα πιο ενδιαφέροντα!Πρώτα, θα σας πω για το Caramel Body Spray από AZADE. Θα το δείτε σίγουρα και στα αγαπημένα του επόμενου μήνα.Θέλω να το φοράω συνέχεια γιατί μυρίζει υπέροχα...αληθινά καραμέλα βουτύρου. Είχε και άλλες υπέροχες μυρωδιές και κόστιζε γύρω στα 6 ευρώ. Δεν έχει ιδιαίτερη διάρκεια....γύρω στις 2 ώρες...αλλά το φοράω συνέχεια ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Και μετά φυσικά πήγα και στο stand της Essence. Στα hondos της Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη) έχουν βάλει και επιπλέον ξεχωριστό stand...με προϊόντα essense skincare. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι η "πάνινη" μάσκα...που μπαίνει ολόκληρη σε όλο το πρόσωπο. Κόστιζε 3 ευρώ και είναι μιας χρήσης. Λίγο ακριβούτσικη...αλλά επειδή την δοκίμασα κιόλας έχω να σας πω πως έκανε δουλειά σε μένα. Ένοιωσα ενυδάτωση και η μυρωδιά είναι πολύ ευχάριστη.


Τέλος, είδα και τα αυτοκόλλητα για τα μαύρα στίγματα που ψάχνω εδώ και καιρό από άλλες εταιρίες και δεν έχω βρει. Τα δοκίμασα και αυτά φυσικά άμεσα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. Περίμενα καλύτερη δουλειά να κάνουν.



Μικρό το σημερινό haul post...αλλά κάνω εγκράτεια!Άντεξα και δεν αγόρασα καλλυντικά(αυτήν την φορά)!


Να μην ξεχάσω να σας πω...πως αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε και την μικρή παρουσίαση του blog στο υπέροχο Beauty Fairy's by Athina.


Φιλιά πολλά πολλά!

Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου