Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Αγορές από Beautyjoint(milani, ardell, wet n wild)

Χρόνια πολλά!Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τις γιορτινές μέρες!!!
Εδώ και πολύ καιρό ήθελα πολύ να πάρω κάποια πράγματα από ένα αμερικάνικο site, το Beautyjoint. Σκεφτόμουν τα μεταφορικά βέβαια αλλά η επιθυμία μου για εταιρίες που δεν βρίσκω εδώ ήταν μεγαλύτερη. Η παραγγελία έκανε σχεδόν δύο εβδομάδες για να έρθει αλλά πιστεύω πως άξιζε η αναμονή. 
Πάμε να σας δείξω τι πήρα......
Αρχικά, για τα μάτια πήρα από την Wet and Willd δύο παλέτες με σκιές ματιών που τις ήθελα πάρα πολύ καιρό.
Η μεγάλη έχει 8 σκιές, έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση και ονομάζεται Comfort Zone(5,80 ευρώ).Και η δεύτερη είναι μια τριπλή παλέτα, πολύ βολική για κάθε μέρα. Ονομάζεται Walking on Eggshells και κόστιζε μόλις 2,90 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω σκιές από την Wet and Wild και είμαι εντυπωσιασμένη για την υπέροχη απόδοση που έχουν και το πόσο καλά "γράφουν".
Δύο ρουζάκια ήθελα να πάρω και ειδικά το ένα δεν το έβρισκα ποτέ σε απόθεμα.
Αριστερά στην φωτογραφία βλέπετε το πολύ διάσημο ρουζ Mellow Wine από την Wet n Wild. Υπέροχο ρουζάκι που κοκκινίζει και θέλει προσοχή με το πινέλο καθώς έχει έντονη απόδοση(2,90 ευρώ). Δίπλα είναι το επίσης πολύ γνωστό Luminoso της Milani, τόσο καλοκαιρινό πορτοκαλί ρουζάκι και ήταν αυτό που δεν έβρισκα ποτέ σε απόθεμα (5,80ευρώ).

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην τιμήσω κάποια πράγματα για τα χείλη.
Έπρεπε να δοκιμάσω ένα κραγιόν από την matte σειρά της Wet n Wild και επέλεξα μια άκρως καλοκαιρινή απόχρωση με το υπέροχο όνομα Pinkerbell(μόλις 2 ευρώ).Φανταστική διάρκεια έχουν αυτά τα κραγιόν τελικά. Από την εταιρία Milani επέλεξα δύο καινούρια προϊόντα, το Intense Liquid Color στην έντονη φούξια απόχρωση Pink Rave(5 ευρώ) και το Power Lip Lasting and Moisturizing Lip Stain στην απόχρωση Mango Tango(5 ευρώ).Τέλος, ξέρετε ήδη πόσο αγαπάω τα Butter Gloss από ΝΥΧ και πήρα το Strawberry Parfait και το Cherry Cheese Cake(το καθένα κόστισε 3,60ευρώ).

Τέλος, κάποια άλλα που πήρα ήταν:
Από την εταιρία Jordana πήρα την πολύ γνωστή Eye primer/base, μια διάφανη βάση ματιών και περιμένω πολλά από αυτήν (μόλις 1,45ευρώ). Μια μάσκαρα που ανυπομονώ να δοκιμάσω γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα είναι η Best Lash Extreme Voluminizing Mascara της Jordana και κόστισε μόλις 2,60ευρώ. Τέλος, επειδή ήθελα να δοκιμάσω ψεύτικες βλεφαρίδες είπα να δοκιμάσω τις διάσημες Natural Eyelashes της Ardell(2,50ευρώ).

Πείτε μου στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάποια από τα πράγματα που πήρα και αν σας άρεσαν. Θα θέλατε να δείτε κάποιο review για κάποιο συγκεκριμένο?

Πολλά φιλιά,
Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου