Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αγορές Μαρτίου!!!

Γεια σας και καλό μήνα!!! Bioten...Essence..The Balm..Golden Rose είναι κάποιες από τις μάρκες που επέλεξα τον μήνα που μας πέρασε για να αγοράσω. Ώρα να σας τα δείξω, να μου πείτε την γνώμη σας για αυτά και τι ψωνίσατε και εσείς αυτό το μήνα.
Πρώτη στάση ήταν τα Hondos Center και μάλιστα δύο φορές

Την πρώτη φορά ήταν για πιο "καθαριστικά"πράγματα
BIOTEN Γαλάκτωμα Σώματος: Είναι με βούτυρο κακάο και macadamia και έχει μια υπέροχη καραμελένια μυρωδιά. Ακόμα και στην δική μου σχεδόν ξηρή επιδερμίδα δίνει καλή ενυδάτωση.

BIOTEN Αφρόλουτρο : Ένα από τα καινούρια προϊόντα της Bioten, που είναι επίσης με βούτυρο κακάο και macadamia.Και αυτό με εκπληκτική μυρωδιά και με το -1 ευρώ έκπτωση βγήκε κάτι λιγότερα από 2 ευρώ.

SANEX Men Αποσμητικό: Σας το δείχνω γιατί το πήρα για το έτερων ήμισυ και γιατί ήταν σε προσφορά 1+1 δώρο, άρα πολύ οικονομικό.

COLGATE Max White one Στοματικό διάλυμα: Ένα νέο στοματικό διάλυμα που υπόσχεται πως συμβάλει στην λεύκανση των δοντιών. Το είδα να το προτείνει η Κωνσταντίνα από το υπέροχο Another Makeup World και περιμένω πολλά από αυτό.

ESSENCE Lash and Brow Gel Mascara: Μετά την αποτυχία του αντίστοιχου σταθεροποιητικού φρυδιών της catrice(θα το δείτε και μετά) που σας είπα στα Αγαπημένα και μη Μαρτίου...πήρα αυτό που είναι αξιοπρεπέστατο.

ESSENCE Voluminizing Lash Powder: Ένα λίγο παράξενο προϊόν, είναι μικρές "τριχούλες" ουσιαστικά(μικροφίμπρες) που τις εφαρμόζεις στις βλεφαρίδες και τις κάνει τεράστιες!Δεν είναι για κάθε μέρα...αλλά μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Επόμενη στάση ξανά τα Hondos Center
ESSENCE Lash Mania Mascara: Είχα ακούσει αρκετά καλά λόγια και δεν άντεξα να μην την πάρω. Μόλις την ανοίξω θα σας πω εντυπώσεις.

ESSENCE Lip Pensil: Είναι στην απόχρωση Cute Pink και ομολογώ πως η essence έχει εξαιρετικά μολύβια χειλιών και τα συστήνω.Υπέροχη φουξ απόχρωση.

ESSENCE Better than gel nails: Την τίμησα την essence αυτόν τον μήνα τελικά. Ψάχνω κάτι τόσο καλό όσο το αγαπημένο μου Seche Vite, αλλά ακόμα τίποτα.Θα δοκιμάσω και αυτό...να δούμε.

CATRICE Lash//Brow Designer: Το έθαψα αυτό το προϊόν στα Αγαπημένα και μη Μαρτίου και συνεχίζω να πιστεύω πως είναι χάλια.

GOLDEN ROSE Silky Touch Blush: Είναι το νούμερο 209 και μου έχει αρέσει το πόσο απαλά και ομοιόμορφα απλώνεται.

GOLDEN ROSE Velvet Matte Lipstick: Το είδατε και αυτό στα Αγαπημένα και μη Μαρτίου και το φοράω συνέχεια.Θα πάω να πάρω και άλλες αποχρώσεις αφού είναι πολύ οικονομικό, μόλις 4 ευρώ.
Δείτε και τα δύο σε swatch.


CIEN Body Butter: Αυτό είναι από τα lidl και ήθελα να το δοκιμάσω εδώ και καιρό. Πολύ πηχτό, ιδανικό για χειμώνα δηλαδή και μυρίζει υπέροχα καρύδα. Plus, η γυάλινη υπέροχη συσκευασία του!

JUMBO: Αρχικά, το μοβ γάντι που το είδα από πολλές ως μέθοδος καθαρισμού των πινέλων και όντως κάνει πολύ καλή δουλειά.Επίσης, ένα σφουγγαράκι-παπάκι πολύ πολύ γλυκό και ένα ενυδατικό χειλιών από την Victoria Silk Touch με καρύδα που όμως δεν με ξετρέλανε.

 NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder: Και αυτό το είδατε στα Αγαπημένα και μη Μαρτίου. Είναι πολύ ελαφρύ όπως σας είπα και ότι πρέπει για πολύ ανοιχτές επιδερμίδες.

THE BALM Cindy-Lou Manizer: Last but not least....επιτέλους έφτασε στα χέρια μου.Είναι η αδερφούλα της διάσημης Cindy-lou και είναι πιο ροζ και πιο απαλό. Ότι πρέπει για το πρωί δηλαδή....υπέροχο!

Αυτά ήταν τα ψώνια του μήνα που πέρασε....πώς σας φαίνονται? Και πείτε μου τι πήρατε εσείς να παίρνω ιδέες!!

Φιλιά...Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου