Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

KIEHL'S Eye treatment- Αγαπημένη κρέμα ματιών...

KIEHL'S Eye treatment with avocado....η κρέμα ματιών που έχω λατρέψει τους τελευταίους δύο μήνες. Την είχατε δει και στα Αγαπημένα Φεβρουαρίου και στον Βραδινό Καθαρισμό και από τότε σας είχα υποσχεθεί αναλυτικό review. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή....εδώ και καιρό έψαχνα για μια κρέμα ματιών με την οποία θα βλέπω εμφανή αποτελέσματα βελτίωσης. Δοκίμασα κάποιες χωρίς όμως να τρελαθώ μέχρι που ξεκίνησα την Eye treatment with Avocado από την εταιρία KIEHL'S

Την χρησιμοποιώ από τις αρχές Φεβρουαρίου, εδώ και δύο μήνες δηλαδή, και έχω χρησιμοποιήσει το 1/3 περίπου. Η χρήση της είναι κάθε βράδυ(το πρωί όχι γιατί αρκετά πηχτή) με απαλές ταμποναριστές κινήσεις με τον παράμεσο δάχτυλο. Από την πρώτη εβδομάδα σχεδόν είδα να μειώνονται κατά πολύ οι μαύροι κύκλοι και κυρίως το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και για τα δύο μάτια, και το tip που άκουσα είναι πως τρίβεις τους παράμεσους μεταξύ τους πριν την τοποθετήσεις ταμποναριστά. 
Δεν κάνει θαύματα (καμία κρέμα δεν κάνει μόνη της),αλλά βλέπεις όντως αποτελέσματα και αυτό με ενθουσίασε. Περιέχει 14gr προϊόντος και κοστίζει 25 ευρώ. Είναι αρκετά ακριβή αλλά χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα κάθε φορά και έτσι θα κρατήσει σίγουρα γύρω στους 5 μήνες.

Είναι από τα προϊόντα της KIEHL'S που πιστεύω πως αξίζουν και είδα πως σύντομα θα διατίθενται και στην Θεσσαλονίκη τα προϊόντα της και χάρηκα πολύ.

Εσείς ποια κρέμα ματιών έχετε αυτόν τον καιρό και ποια η αγαπημένη σας?Περιμένω τα σχόλια σας!

Φιλιά...Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου